مزایا، عوارض و نحوه ی استفاده از سویق کودک

و گاهی نیز سویقها را اساسی هم مخلوط میکنند: مثل سویق گندم و جو که به نسبت متساوی باهم ادغام شده اند و یا این ک

توسط HEYDARINEWS در 4 اسفند 1400
و گاهی نیز سویقها را اساسی هم مخلوط میکنند: مثل سویق گندم و جو که به نسبت متساوی باهم ادغام شده اند و یا این که سویق کامل که ترکیبی از سویقهای گندم، جو، سنجد و عدس بوده که جزء مهمترین سویقها هستند. آرد گندم و جو را اساسی آرد سبوس گندم و جو ادغام کرده و آهسته آهسته حرارت می دهیم تا آماده شود اما در طرز دوم گندم و جو را در آغاز تفت می دهند آن‌گاه آرد می کنند. سویق میوه ها، آنچه خشک کرده و بو دیتا جهت اسهال و حرارت و غلیان خون و سویق کنار و انار و سیب ترش و به ترش مبرّد و مسکّن حرارتند. همین محقق و پژوهشگر طب سنتی در خصوص شیوه تهیه سویق تیتر کرد: افراد می بایست آرد بهدست آمده از حبوبات و غلات را حدود ۲۰ دقیقه در حرارت کم و غیر مستقیم تفت دهند که همین روزگار برای سبوس حدود ۱۵ دقیقه است و از آنجایی که سبوس زودتر میسوزد و کیفیت خود را از دست میدهد، نباید حیاتی نیز تفت داده سویق پسته شوند. به جهت اشخاصی که خستگی زود رس دارا‌هستند هم عالیست ، سویق به شرطی که عالی تهیه شده باشد اثرش را دو سه روزه نشان میدهد به خصوص خاصیت کنندگی اش تقویت را. خاصیت هر سویق اصلی خواص همان چیزی که از آن تهیه و تنظیم شده هست تناسب دارد. سویق آردی است نظیر آرد حلوا که در عربی به آن «صویق» می گویند. سویق، چه نیکو بار ای در سفر و در حضر است! سویق، چه قدر پُربرکت است! تقویت قوای جسمانی، استحکام استخوانبندی و کمک به کودکان در حال رشد، از مهمترین خواص سویق ماش است. البته امروز باشگاه خبرنگاران برنا قصد دارد اطلاعاتی پیرامون سَویق، خاصیت و طرز تنظیم آن را در اختیار شما قرار دهد، پس اهمیت ما یار باشید. ۷ برای خانمی که از شدت خونریزی حیض به شرایط مرگ رسیده بود، فرموند: سویق عدس به او بدهید، پس خورد و خونریزی انقطاع شد و عافیت یافت. در برخی روایات نیز یکی از از اصحاب درباره بیماری خودش یا دیگری حرف می‌نماید و امام بر مبنا صحبت او سویق و نیز طرز مصرفش را پیشنهاد میکند.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن